Over ons

Eurasiapartner is een klein en flexibel bedrijf. De oprichter, Dolf Schleedoorn, heeft 4 jaar voor een sourcing en kwaliteitscontrole agency gewerkt. De helft van deze tijd was hij woonachtig in Shanghai. Hij merkte dat steeds meer Europese bedrijven richten tegenwoordig hun pijlen op Aziatische landen voor het laten produceren van allerhande producten, voornamelijk om de lage prijzen. Hoewel het internet wereldwijd zakendoen aanzienlijk toegankelijker heeft gemaakt, blijven cultuurverschillen altijd bestaan.

Hij heeft ondervonden dat door deze cultuurverschillen Europese bedrijven tegen veelal dezelfde uitdagingen aanlopen wanneer zij zakendoen in Azië. Denk hierbij aan onder andere het vinden van een geschikte en legitieme leverancier, prijsonderhandelingen, kwaliteitsverwachtingen, levertijden die niet worden nagekomen en bijkomende logistieke problemen en onvoorziene kosten.

Wij hebben een netwerk van fabrikanten opgebouwd waarmee wij regelmatig samenwerken, en zijn hun (werk-) cultuur komen te begrijpen. Deze fabrikanten beschouwen ons als een vaste klant en een vertrouwd gezicht, dit stelt ons in staat om de beste prijzen te onderhandelen en een goede kwaliteit te waarborgen.

Naast de inkoopwereld die een verandering heeft doorgemaakt door internet heeft de retail dit ook. Online producten aanschaffen is iets dat niet meer weg te denken is. Waar het voorheen relatief gemakkelijk was om jaarlijks te groeien is dat nu niet meer zo vanzelfsprekend. Verkoopplatformen hebben veel macht. Neem bijvoorbeeld Amazon die, met de verzamelde data van hun gebruikers, eigen private labels zijn gestart en daarmee online retailers van de troon stoot. Kortom, e-commerce zit in een transitie fase waarbij private labels een steeds grotere rol gaan spelen.

Met onze merkontwikkeling en sourcing diensten helpen we e-commerce ondernemers te groeien. Hiervoor zetten wij ons iedere dag in. Wij zijn pas succesvol als u dat bent. Wij werken als verlengstuk van uw bedrijf en weten als geen ander wat nodig is om een goed product neer te zetten. Samen werken wij aan uw succes.

Met vriendelijke groet,

Dolf Schleedoorn

Dolf Schleedoorn

Founder - Managing Director

Dolf Schleedoorn

Dolf Schleedoorn

Founder - Managing Director