Onze Diensten

Met onze diensten helpen we ondernemers te groeien. Hiervoor zetten wij ons iedere dag in. Wij zijn pas succesvol als u dat bent. Wij werken als verlengstuk van uw bedrijf en weten als geen ander wat nodig is om een goed product neer te zetten. Samen werken wij aan uw succes.

Merktontwikkeling & Sourcing

In samenspraak met u ontwikkelen wij het perfecte eigen merk, bijbehorende strategie en vinden wij de meest geschikte fabrikant. Een merk dat aansluit bij uw webshop, dat volledig inspeelt op de behoeftes van de klant.

Een merk om trots op te zijn.

Zorgeloos inkopen

De inkoop wordt verzorgd in het breedste zin van het woord. Uw eigen merk of een merkloos product. Conform wet- en regelgeving van de EU. Een volledige afhandeling van het inkoopproces zodat u geen risico loopt.  Altijd de gewenste kwaliteit.

Altijd transparant.

Productfotografie

Ideaal voor e-commerce. Wij maken heldere productfoto’s met een puur witte achtergrond. Elke foto wordt geschoten door een professional en vervolgens bewerkt. De productfotografie vindt plaats in China. Aangezien dit vaak dichtbij de productie zit scheelt dit tijd en geld. Al klaar voordat de producten in uw warenhuis staan. Precies zoals u dat wenst en met heldere prijzen.