Merkontwikkeling & Sourcing

In samenspraak met u ontwikkelen wij het perfecte merk, bijbehorende strategie en vinden wij de meest geschikte fabrikant. Een merk dat aansluit bij uw webshop, dat volledig inspeelt op de behoeftes van de klant. Een merk om trots op te zijn.

Waarom

U bent succesvol op het gebied van e-commerce en zoekt naar een manier dit verder uit te bouwen. Op zoek naar het puntje op de ‘i’. Een manier om zowel nieuwe klanten te trekken als trouwe klanten nog loyaler te maken. U wilt onafhankelijker worden van bestaande merken en traffic naar uw webshop verhogen. Het starten van een private label is de bewezen manier om dit doel te bereiken. Vanzelfsprekend moet dit op de juiste manier gebeuren.

Hoe we werken

Wij staan net zo ondernemend in het opzetten van uw private label als uzelf. Om voor u het perfecte merk te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de behoeftes van de klant zullen we zorgvuldig te werk gaan. Allereerst kijken we naar de uitstraling van uw webshop, bekijken we de klantdata en gaan in overleg met u. Na het bepalen van het juiste product om een merk in te starten gaan wij op zoek naar de meest geschikte fabrikant. Zodra we de geschikte fabrikant hebben gevonden stellen we een rapport op waarin duidelijk te zien is wat de prijs is en hoe deze tot stand is gekomen. Transparantie is hierbij belangrijk. Het blijft altijd uw merk.

Resultaat

U ontvangt het rapport en weet hierdoor de vereiste investering, de omzet- en winstprognose. Het begin van uw private label is er. Om het te realiseren gaan we over op de inkoopfase. Dit is de fase waar het merk tot leven komt. Deze vervolgstap zetten we graag samen met u.

Een Private Label:

• verhoogt omzet;

• versterkt online positie;

• verhoogt klantloyaliteit;

• genereert leads;

• verhoogt bedrijfswaarde;

• is flexibeler met prijsstelling;

• groeit 3 keer zo sterk als gevestigde merken;

• zorgt voor traffic naar eigen webshop.

Gratis Merkontwikkeling & Sourcing*

*Ontvang €250,- retour als u vervolgens inkoopt via ons.