Zorgeloos Inkopen

De inkoop wordt verzorgd in het breedste zin van het woord. Conform wet- en regelgeving van de EU. Een volledige afhandeling van het inkoopproces zodat u geen risico loopt.  Altijd de gewenste kwaliteit. Altijd transparant.

Waarom

U wilt een product inkopen uit Azië en hebt een idee van wat de aandachtspunten zijn, maar op het gebied van inkoop uit Azië of van dit specifieke product ontbreekt de specialisme nog. In één keer goed inkopen, zonder missers, is wat u het liefst wil. Dit zodat u zich kunt focussen op uw core business. Gewoon goed gereld.

Hoe we werken

We werken met een netwerk van fabrikanten actief in diverse industrieën, en gevestigd in China, Vietnam, Bangladesh en Pakistan. Met deze fabrikanten is er wederzijds vertrouwen, waardoor wij in staat zijn de beste prijzen te bieden en u alle zorgen uit handen te nemen. Het gehele inkoopproces wordt afgehandeld. Wij vinden de meest geschikte fabrikant en zorgen ervoor dat de gewenste kwaliteit wordt geleverd. Daarnaast wordt het transport en de inklaring verzorgd.

Het Proces

Offerte

Het begint natuurlijk bij uw aanvraag. Door alles tot in het kleinste detail te bespreken dragen wij er zorg voor dat al uw wensen kenbaar zijn bij ons. Vervolgens bespreken wij uw aanvraag zorgvuldig met één of meerdere partnerfabrikanten, waarin wij onder andere de beste prijs, de productietijd, de logistiek en transportkosten bepalen.

Afhankelijk van de afmetingen van het product, de gewenste levertijd en de locatie van de fabriek zullen wij zeevracht of luchtvracht aanraden. Om te voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan berekenen wij een totaalprijs, waarin zelfs de invoerrechten zijn opgenomen.

Sample

Zodra de offerte akkoord is gaan wij over op de sampleprocedure. Dit houdt in dat we de fabrikant instrueren om meerdere samples te produceren en naar ons te verzenden. Wij zullen zelf de samples uitgebreid inspecteren en een sample ter controle naar u opsturen.

Als de samples zijn goedgekeurd, geven we de fabrikant de opdracht om de productie te starten. De overgebleven samples zullen wij zorgvuldig bewaren, om deze als maatstaf te gebruiken tijdens de kwaliteitscontrole later in het productieproces.

Productie

Onze fabrikant start de productie. Gedurende het productieproces zullen wij de voortgang op de voet volgen en u op de hoogte houden van alles dat er gebeurt betreffende uw aanvraag.

Tegen het einde van het productieproces wordt er standaard een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Dit functioneert als een stok achter de deur, waardoor zowel u als wij verzekerd zijn van de juiste kwaliteit.

Levering

Wanneer de productie voltooid is, worden de goederen per zeevracht of luchtvracht volgens afspraak geleverd.

Wanneer u speciale verzoeken heeft betreffende de levering van de producten zullen wij er alles aan doen om in deze wensen tegemoet te komen. Wij kunnen bijvoorbeeld de zending splitsen en op meerdere adressen afleveren, of bijvoorbeeld alles in een ander land afleveren.